Portfolio

Voor een uitgebreider overzicht van mijn portfolio, kun je ook een kijkje nemen op mijn Instagram-account!

Moderne Profeten | EO

Voor de Moderne Profetendag van de EO heb ik 2 documentaire stijl video's mogen maken. Dit vond ik zelf heel erg tof om te doen en ben erg blij met het eindresultaat.
Ook mocht ik op de Moderne Profetendag zelf nog een video maken over hoe de dag is verlopen. Hier zaten wat interviews in en leuke sfeerbeelden

Stranduitje | Ouderenfonds

"Het is fijn om samen met Hero te werken, hij kent zijn vak goed en luistert ook goed naar onze wensen. Hero denkt mee en leest zich goed in voor de opdracht. We zijn zeer tevreden met de samenwerking en verwachten dit zeker nog vaker te doen."

Dorpsfeest Hoogland 2023

"Voor onze 29e editie van Dorpsfeest Hoogland heeft Hero weer een mooie aftermovie gemaakt. Hij is super enthousiast en professioneel. Het resultaat laat je weer genieten."

Mokerjong @ Beton T | Clipvideo

Voor een vriend van mij heb ik als portfolio opdracht deze video geschoten. Ik had aan hem gevraagd of ik een keer een gave video mocht maken van 1 van zijn concerten. Hij vond dit een erg leuk idee.
Uiteindelijk heb ik deze video weten te maken. Zelf ben ik er trots op het resultaat, maar het allerbelangrijkste is dat de klant er ook tevreden mee is!

Aftermovie | JoHo Smmr 2023

In opdracht van De MediaDraaiers heb ik de aftermovie mogen filmen van JoHo Smmr 2023. Ik mocht hier alle sfeerbeelden maken, achteraf heeft Bas van De MediaDraaiers de montage gedaan.
JOHO! is een jongerenvereniging die zich hard maakt om allerlei leuke activiteiten en/of feestjes te organiseren door en voor jongeren tussen de 16 en 35 jaar. Elk jaar staan er een aantal terugkerende activiteiten en/of feestjes op de kalender, maar ook komen er elk jaar nieuwe evenementen bij.

Aftermovie Kennisplatform API's | Geonovum

Ik heb het genoegen gekregen om voor Geonovum te mogen filmen! Hun doel was om een video te hebben die een goede sfeerimpressie geeft van het kennisplatform API's, en kijkers zo enthousiast mogelijk maken voor toekomstige events. Dit is dan ook gelukt. We hebben goed voorbesproken wat er allemaal belangrijk is om te filmen. Hierdoor is het eindresultaat van de video volledig naar de wens van de klant.

Aftermovie Nederland Zingt Event | EO

Ik ben blij dat ik cameraman met de Evangelische Omroep samen mag werken. Met regelmatige opdrachten voor hen zijn ze erg tevreden over mijn werk. Onlangs mocht ik het Nederland Zingt Event in mei te filmen. Samenwerken met de EO heeft mijn vaardigheden als cameraman verder ontwikkeld en ik ben dankbaar voor deze waardevolle kansen. Ik kijk uit naar meer prachtige samenwerkingen met de Evangelische Omroep.

Dorpsfeest Hoogland 2022

"Hero Media Producties heeft voor Dorpsfeest Hoogland een mooie impressie gemaakt van zaterdag 17 september 2022. Hero is een enthousiaste gast die oog heeft voor detail en toch het grote geheel weet te vangen in een prachtige video impressie. Wat betreft Dorpsfeest Hoogland voor 2023 werken we graag weer samen met Hero. Hij levert wat hij belooft."

Van Bruggen Adviesgroep

"Hero is een liergierige en communicatief vaardige jongen die weet wat hij wil en wat hij kan. Hij kwam bij mij met de wens zich te willen bekwamen in het filmen van vastgoed en vroeg of ik hem wilde helpen. Als makelaar kon ik hem de gelegenheid bieden twee woningen in beeld te brengen. Het resultaat mag er zijn; twee kwalitatief goede films met mooie detailshots en een weids overzicht door middel van de drone-opnames. Kortom, heel goed werk voor een eerste keer! Vanaf ons eerste contact stelt Hero zich zakelijk en deskundig op. Hij stelt de juiste vragen, is punctueel, erg zorgvuldig en heeft snel geleverd. Ik weet zeker dat hij zich snel zal ontwikkelen tot een goede vastgoedspecialist!"

Merel en Victor 🤍

"Hero heeft van onze bruiloft een dijk van een aftermovie gemaakt! We zijn enorm onder de indruk van zijn technische skills, enthousiasme, creativiteit en zijn communicatiewijze. Een aanrader voor iedereen die een blijvende dynamische herinnering van hun bruiloft wil."
Merel en Victor
Getrouwd op 9 juli 2022

Blauw Bloed

''Als stagebegeleider heb ik een klein jaar met Hero samen mogen werken. Hero is een prettige stagiair en past het geleerde goed toe in zijn werk. Hij verstaat de principes van het televisie-maken. Je kunt op hem rekenen (altijd op tijd!) en heel prettig is zijn snelle communicatie; direct antwoord. In Hero zie ik in de nabije toekomst een vakbekwame en betrokken ondernemer.''

CEC Meets

''Voor CEC Meets heb ik met Hero samengewerkt om diverse video's op te nemen. Hiervoor heeft Hero de opnames gemaakt en daarnaast de complete regie op zich genomen op de set, om de spreker en de uitstraling op beeld optimaal te krijgen. Nu al een echte professional!''