Portfolio

Aftermovie Kennisplatform API's | MinBZK

Ik heb het genoegen gekregen om voor het Ministerie van Binnenlandse zaken te mogen filmen! Hun doel was om een video te hebben die een goede sfeerimpressie geeft van het kennisplatform API's, en kijkers zo enthousiast mogelijk maken voor toekomstige events. Dit is dan ook gelukt. We hebben goed voorbesproken wat er allemaal belangrijk is om te filmen.

Dorpsfeest Hoogland 2022

"Hero Media Producties heeft voor Dorpsfeest Hoogland een mooie impressie gemaakt van zaterdag 17 september 2022. Hero is een enthousiaste gast die oog heeft voor detail en toch het grote geheel weet te vangen in een prachtige video impressie. Wat betreft Dorpsfeest Hoogland voor 2023 werken we graag weer samen met Hero. Hij levert wat hij belooft."

Van Bruggen Adviesgroep

"Hero is een liergierige en communicatief vaardige jongen die weet wat hij wil en wat hij kan. Hij kwam bij mij met de wens zich te willen bekwamen in het filmen van vastgoed en vroeg of ik hem wilde helpen. Als makelaar kon ik hem de gelegenheid bieden twee woningen in beeld te brengen. Het resultaat mag er zijn; twee kwalitatief goede films met mooie detailshots en een weids overzicht door middel van de drone-opnames. Kortom, heel goed werk voor een eerste keer! Vanaf ons eerste contact stelt Hero zich zakelijk en deskundig op. Hij stelt de juiste vragen, is punctueel, erg zorgvuldig en heeft snel geleverd. Ik weet zeker dat hij zich snel zal ontwikkelen tot een goede vastgoedspecialist!"

Merel en Victor 🤍

"Hero heeft van onze bruiloft een dijk van een aftermovie gemaakt! We zijn enorm onder de indruk van zijn technische skills, enthousiasme, creativiteit en zijn communicatiewijze. Een aanrader voor iedereen die een blijvende dynamische herinnering van hun bruiloft wil."
Merel en Victor
Getrouwd op 9 juli 2022

Blauw Bloed

''Als stagebegeleider heb ik een klein jaar met Hero samen mogen werken. Hero is een prettige stagiair en past het geleerde goed toe in zijn werk. Hij verstaat de principes van het televisie-maken. Je kunt op hem rekenen (altijd op tijd!) en heel prettig is zijn snelle communicatie; direct antwoord. In Hero zie ik in de nabije toekomst een vakbekwame en betrokken ondernemer.''

CEC Meets

''Voor CEC Meets heb ik met Hero samengewerkt om diverse video's op te nemen. Hiervoor heeft Hero de opnames gemaakt en daarnaast de complete regie op zich genomen op de set, om de spreker en de uitstraling op beeld optimaal te krijgen. Nu al een echte professional!''